Krabų lazdelės yra labai populiarus užkandis. Be to, krabų lazdelės dažnai naudojamos įvairių patiekalų ruošimui.
Nors krabų lazdeles mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji, tačiau naudinga žinoti, kad šis produktas yra pavojingas.
Apie tai papasakojo terapeutė Margarita Koroleva.
Kaip pastebėjo gydytoja, krabų lazdelėse nėra krabų mėsos, o tik jos imitacija iš maltos žuvies, dažiklių ir krakmolo. Taigi, šiame produkte nėra naudingų elementų ir vitaminų.
Maža to, krabų lazdelės gali pakenkti organizmui.
Šio produkto sudėtyje yra druskos. Būtent todėl hipertenzija sergantys žmonės turėtų atsisakyti šio produkto, nes tai gali padidinti kraujospūdį.
Produkte taip pat yra skonio stipriklių, kurie yra pavojingi sergantiems širdies ligomis.
Gydytoja pridūrė, kad produktas gali išprovokuoti alergiją dėl dažiklių ar žuvies netoleravimo.