Paruošti šį pyragą yra tikrai labai paprasta, ir visada pavyksta tiesiog tobulai.
Rekomenduoju išbandyti šį receptą.
Pyrago kremas visiškai paprastas, pagamintas iš pagrindinių ingredientų, kurių tikrai rasite namuose.
Jums reikės:
Tešlai:
- 2 kiaušinių
- 230 g cukraus
- 230 g sviesto
- 5 valg. š. pieno
- 3 valg. š. medaus
- 1,5 arb. š. kepimo sodos
- 680 g miltų
Kremui:
- 1 l pieno
- 8 valg. š. miltų
- 300 g cukraus
- 300 g sviesto
Taip pat reikės:
- uogienės
- šokolado
- rupių miltų pabarstymui
Kaip gaminti?
Pradėkime nuo:
Visus tešlos ingredientus, išskyrus miltus, ištirpinkite nedideliame puode ant nedidelės ugnies.
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
Padalinkite tešlą į 4 dalis.
Dar šiltą tešlą iškočiokite ir dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos.
Kočiodami pabarstykite rupiais miltais, kad tešla nepriliptų prie lentos.
Visus tešlos lakštus kepkite įkaitintoje orkaitėje kelias minutes iki gražios auksinės spalvos.
Paruošime kremą:
Į puodą supilkite 1 litrą pieno.
Suberkite 8 šaukštus miltų ir 300 g cukraus.
Išvirkite ir palikite atvėsti.
Kai kremas atvės, palaipsniui įmaišykite 300 g sviesto.
Aptepkite tešlos lakštus.
Viršutinį sluoksnį aptepkite uogiene ir apliekite šokoladiniu glaistu.
Padėkite į šaldytuvą 12 valandų.
Skanaus!