Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Vištieną išvoliokite sodoje ir tik tada kepkite: ji bus minkštesnė ir nesvils

Rezultatas jums tikrai patiks!

Pasirodo, apibarsčius vištieną soda ir tik tada pradėjus kepti, niekas neprisvils, o mėsa bus dar minkštesnė nei įprastai.

Ingredientai

  • Vištiena – 1 kg,
  • Svogūnai – 400 g,
  • Soda – 0,5 šaukštelio,
  • Augalinis aliejus – 50 ml,
  • Druska ir pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite juos iki kol jie įgaus šviesiai auksinę spalvą.

Tada į svogūnus įberkite nemažai sodos, taip svogūnų spalva taps intensyvesnė ir pasišalins kartumas. Po 30 sekundžių svogūnas taps toks geltonas, lyg būtume įdėję ciberžolės. Vištieną dėkite ant svogūnų ir dar prieš pradedant kepti nepamirškite pabarstyti soda.

Tada vištieną pabarstykite druska ir pipirais. Troškinkite 25 minutes, uždengę, ant vidutinės ugnies. Po pusvalandžio vištiena bus paruošta!

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ketvirtadienio astronominis susidūrimas (sausio 9 d.): Ar Avinas ir Ožiaragis gali pakilti aukščiau savo kosminių išbandymų ir atrasti gilią harmoniją?

🔮 Atraskite savo zodiako ženklo paslaptis! Braukite, kad sužinotumėte, ką kosmosas jums šiandien paruošė. 🌌✨ Šiais metais jūsų romantiška kelionė gali būti kiek įtempta,...

10 įpročių, kurie padės numesti svorio per savaitę

Paprastas ir išbandytas būdas per savaitę numesti nuo vieno kilogramo be skausmo ir ilgam laikui. 10 įpročių, kurie padės numesti svorio per savaitę Dietos dažnai suteikia...
---