Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Jautienos kepenų paštetas: vos per 20 minučių

Ingredientai

  • jautienos kepenys – 900 g,
  • morkos – 450 g,
  • svogūnai – 450 g,
  • sviestas – 200 g,
  • augalinis aliejus – 30 g,
  • druska – 12 g,
  • juodieji pipirai – 5 g,
  • grietinėlė 30% – 100 ml.

Gaminimo eiga

Atskirai pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus, morkas ir supjaustytas kepenis.

Kepenis kepkite 10 minučių nuolat maišydami. Po 10 minučių nukelkite keptuvę su kepenėlėmis nuo kaitlentės, uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti 15 min.

Supilkite grietinėlę į gilų puodą, užvirinkite ir sudėkite kepenėles, keptas daržoves, druską ir pipirus. Įdėkite sviestą ir sutrinkite su trintuvu į vienalytę masę.

Atvėsinkite ir patiekite su skrebučiais, duona ar kitu mėgstamu užkandžiu.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ketvirtadienio astronominis susidūrimas (sausio 9 d.): Ar Avinas ir Ožiaragis gali pakilti aukščiau savo kosminių išbandymų ir atrasti gilią harmoniją?

🔮 Atraskite savo zodiako ženklo paslaptis! Braukite, kad sužinotumėte, ką kosmosas jums šiandien paruošė. 🌌✨ Šiais metais jūsų romantiška kelionė gali būti kiek įtempta,...

10 įpročių, kurie padės numesti svorio per savaitę

Paprastas ir išbandytas būdas per savaitę numesti nuo vieno kilogramo be skausmo ir ilgam laikui. 10 įpročių, kurie padės numesti svorio per savaitę Dietos dažnai suteikia...
---