Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Aromatinga ir subtili lašiša kreminiame padaže

Restoraninis patiekalas!

Sudedamosios dalys:

  • Lašiša – 500 – 600 g
  • Grietinėlė – 350-400 g
  • Augalinis aliejus – 3 šaukštai
  • Citrina – 1 vnt.
  • Miltai – 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas – 40 g
  • Krakmolas – 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai – 1/2 šaukštelio
  • Česnakai – 3 skiltelės
  • Švieži krapai

Gaminimo eiga:

  1. Žuvį supjaustykite porcijomis, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir apvoliokite krakmole.
  2. Kepkite žuvį po 4-5 minutes iš abiejų pusių.
  3. Kitoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir, nuolat maišydami, pakepinkite česnakus.
  4. Suberkite miltus ir nuolat maišydami kepkite 10 sekundžių.
  5. Supilkite grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės.
  6. Tada sudėkite citrinos žievelę, 3 valgomuosius šaukštus sulčių ir susmulkintus krapus.
  7. Virkite, kol masė sutirštės.
  8. Sudėkite žuvį į padažą ir pora minučių pašildykite.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ketvirtadienio astronominis susidūrimas (sausio 9 d.): Ar Avinas ir Ožiaragis gali pakilti aukščiau savo kosminių išbandymų ir atrasti gilią harmoniją?

🔮 Atraskite savo zodiako ženklo paslaptis! Braukite, kad sužinotumėte, ką kosmosas jums šiandien paruošė. 🌌✨ Šiais metais jūsų romantiška kelionė gali būti kiek įtempta,...

10 įpročių, kurie padės numesti svorio per savaitę

Paprastas ir išbandytas būdas per savaitę numesti nuo vieno kilogramo be skausmo ir ilgam laikui. 10 įpročių, kurie padės numesti svorio per savaitę Dietos dažnai suteikia...
---