Nors iš pradžių į šį receptą žiūrėjau gana skeptiškai, tačiau tikrai be reikalo.
Rezultatas mane tikrai maloniai nustebino.
Mano šeimai labai patiko šis patiekalas.
Net vaikai jį valgė su dideliu malonumu.
Jums reikės:
- 113 g avižinių dribsnių
- 113 g neriebios varškės
- 2 kiaušinių
- 1 arb. š. kepimo miltelių
- vanilės esencijos (pagal skonį)
Galite patiekti su:
- Medumi
- Kokoso drožlėmis
- Cukraus pudra
- Vaisiais
- Natūraliu jogurtu
- Agavų sirupu
- Grietine…
Kaip gaminti?
Smulkiai sumalkite avižinius dribsnius.
Sudėkite visus kitus ingredientus ir išmaišykite iki vientisos masės.
Apkepkite blynelius įkaitintoje tefloninėje keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Taip pat galima įpilti šiek tiek aliejaus.
Šiuos blynelius galite kepti ir specialioje blynams skirtoje keptuvėje.
Šiuos blynelius dažniausiai pabarstau kokoso drožlėmis.
Mano vaikai mėgsta juos valgyti su cukraus pudra.
Šie blyneliai taip pat puikiai dera su vaisiais, grietine ar natūraliu jogurtu.
Vaikams taip pat labai patiks blyneliai su agavų sirupu.
Skanaus!