Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Česnakinės bandelės pagal močiutės receptą: jos visada labai greitai dingsta nuo stalo!

Tai – nuostabaus skonio bandelės su maloniu česnako aromatu.

Šiuo receptu pasidalino mano močiutė Marija.

Paruošti šias bandeles yra tikrai labai paprasta: tereikia paruošti tešlą, ją iškočioti ir paruošti sraigės formos bandeles.

Tikrai verta išbandyti šį receptą.

Jums reikės:

Tešlai:

  • 500 g kvietinių miltų
  • 250 ml pieno
  • 40 g mielių
  • Druskos
  • 100 ml aliejaus

Įdarui:

  • 100 g sviesto
  • 100 g grietinės
  • 4 česnako skiltelių
  • Petražolių
  • 1 arb. š. druskos

Kaip gaminti?

Sumaišykite tešlai skirtus ingredientus ir palikite tešlą kilti.

Sviestą sumaišykite su grietine ir išspaustu česnaku.

Pagardinkite druska ir petražolėmis.

Tešlą padalinkite į mažesnius gabalėlius ir iškočiokite ovalo formą.

Užtepkite paruoštą įdarą ir susukite.

Įpjaukite suktinuko vidurį ir susukite kaselę.

Susukite į sraigės formą.

Leiskite dar šiek tiek pakilti ant kepimo skardos.

Aptepkite kiaušiniu ir pašaukite į orkaitę.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ketvirtadienio astronominis susidūrimas (sausio 9 d.): Ar Avinas ir Ožiaragis gali pakilti aukščiau savo kosminių išbandymų ir atrasti gilią harmoniją?

🔮 Atraskite savo zodiako ženklo paslaptis! Braukite, kad sužinotumėte, ką kosmosas jums šiandien paruošė. 🌌✨ Šiais metais jūsų romantiška kelionė gali būti kiek įtempta,...

10 įpročių, kurie padės numesti svorio per savaitę

Paprastas ir išbandytas būdas per savaitę numesti nuo vieno kilogramo be skausmo ir ilgam laikui. 10 įpročių, kurie padės numesti svorio per savaitę Dietos dažnai suteikia...
---