Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Kaip kepti moliūgų blynus: rudeninio patiekalo receptas

Rudeninis įprastų bulvinių blynų variantas, paįvairinantis meniu. Receptas nėra sudėtingesnis nei klasikinis bulvinių blynų gaminimo būdas.

Ingredientai

  • moliūgas – 0,4 kg,
  • miltai (kvietiniai) – 4 šaukštai,
  • svogūnas – 1 vnt.,
  • kiaušinis – 1 vnt.,
  • česnakai – 2 skiltelės,
  • druska ir pipirai – pagal skonį.

Gaminimo eiga

1. Moliūgą nuvalome ir sutarkuojame stambia tarka.

2. Tada nulupkite svogūną ir česnaką. Daržovės susmulkinamos elektriniu smulkintuvu.

3. Giliame dubenyje sumaišykite: tarkuotą moliūgą, svogūnų-česnakų mišinį, miltus, kiaušinį, druską ir pipirus.

4. Papildomai galite naudoti petražoles arba baziliką. Žalumynai susmulkinami ir dedami į tešlą.

5. Sumaišę ingredientus, įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Po to paskleiskite tešlą. Iš kiekvienos pusės blynai kepami 3–4 minutes.

6. Iškepusius moliūgų blynus išdėliojame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ketvirtadienio astronominis susidūrimas (sausio 9 d.): Ar Avinas ir Ožiaragis gali pakilti aukščiau savo kosminių išbandymų ir atrasti gilią harmoniją?

🔮 Atraskite savo zodiako ženklo paslaptis! Braukite, kad sužinotumėte, ką kosmosas jums šiandien paruošė. 🌌✨ Šiais metais jūsų romantiška kelionė gali būti kiek įtempta,...

10 įpročių, kurie padės numesti svorio per savaitę

Paprastas ir išbandytas būdas per savaitę numesti nuo vieno kilogramo be skausmo ir ilgam laikui. 10 įpročių, kurie padės numesti svorio per savaitę Dietos dažnai suteikia...
---