Sultinga, aromatinga ir skani!
Ingredientai:
- Rudagalvė menkė – 300 g
- Morka – 1 vnt.
- Svogūnas – 1 vnt.
- Grietinė – 150 g
- Česnakas – 1 skiltelė
- Džiovinti krapai – 1 šaukštelis
- Sviestas – 50 g
- Druska ir pipirai – pagal skonį
Paruošimas:
- Supjaustykite morkas juostelėmis ir kepkite jas kartu su svogūnais svieste ant silpnos ugnies, kol suminkštės, tik nesudeginkite.
- Žuvį supjaustykite 1,5–2 centimetrų storio gabaliukais ir suberkite kartu su daržovėmis.
- Po 2 minučių apverskite, ant žuvies uždėkite pusę morkų ir svogūnų.
- Tada ant viršaus uždėkite grietinę, suberkite druską ir maltus pipirus.
- Švelniai sumaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite ant mažos ugnies apie 15 minučių.
- Įpilkite smulkintų sausų arba šviežių krapų ir česnako. Išmaišykite, ir po minutės nuimkite nuo viryklės.
- Leiskite troškiniui pastovėti apie 10 minučių.
Skanaus!