Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Moteris sužinojo, kad 40 metų netinkamai virė bulves. Štai kur buvo jos klaida

Moteris darydavo viską taip, kaip mama ją išmokė vaikystėje. Tačiau prieš kelias dienas žinoma virėja, turinti ilgametę patirtį, jai paaiškino, kaip teisingai virti [-[0]-] .

Taigi, kokios buvo moters klaidos?

  1. Ji visada užpildavo bulves šaltu vandeniu.
  2. Ji virdavo dideles bulves.
  3. Užvirus vandeniui ji tuoj pat išjungdavo viryklę.
  4. Moteris visada nuskusdavo senas bulves, tačiau jas geriau virti neskustas.
  5. Druska turėtų būti dedama virimo pabaigoje, o ne pradžioje.

Virėjos patarimai dėl bulvių virimo

Pirma: bulves turite užpilti verdančiu vandeniu.

moteris

Jei užpilsite bulves šaltu vandeniu ir užvirsite, jos praras daug naudingų elementų ir ilgiau virs.

Antra: jei šiaip verdate bulves, neskuskite jų, nes tokiu atveju jos neteks per daug vitaminų. Bulves nuskusti reikėtų tik tuo atveju, jei norite gaminti bulvių košę.

Trečia: bulvėms užvirus nereikia nupilti vandens. Kitaip tariant, pats vanduo, išvirus bulvėms, turi išgaruoti. Šis momentas yra pats sunkiausias ir reikalauja kantrybės. Bet tokiu būdu bulvė pasisavins viską, kas naudinga.

Ketvirta: nenulupkite senų bulvių prieš jas virdami. Taip jos įsisavins daugiau vitaminų.

moteris

Penkta: virimo pradžioje įdėjus druskos galite akimirksniu sugadinti bulvių išvaizdą.

Šešta: kad bulvės būtų skanesnės, virimo pabaigoje į vandenį galite įberti supjaustytų svogūnų, įpilti truputį pieno ir įdėti gabaliuką sviesto.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---