Puikus patarimas!
Anksčiau aš nuolat kankindavausi su virtais kiaušiniais, lukštas visada prilipdavo prie baltymo ir kartu su juo atsiskirdavo. Ypač tai aktualu, kai reikia nulupti daug kiaušinių salotoms ir pan.
Bet pasirodo, kad tai jums pavyktų, reikia šiek tiek gyvenimiškų gudrybių. Taigi, šiame straipsnyje panagrinėsime vieną iš virtų kiaušinių virimo variantų.
Išsirinkite kiaušinius pagal jų dydį, kokybės ir kainos santykį.
Taigi, viskas labai paprasta – nuplaukite juos po vandeniu.
Dabar jums reikės adatų rinkinio.
Paimkite pačią didžiausią adatą.
Adata įdurkite kiaušinio lukštą, kaip parodyta nuotraukoje.
Ir kiaušinį apversite, baltymas turi neišbėgti.
Kiaušinius virkite kaip įprasta.
Kai išvirs kiaušiniai, galite imti juos lupti.
Iš mažos skylutės, kur padarėte įdūrimą, išbėgs vanduo.
Žiūrėkite, tik vienas judesys ir koks didžiulis lukštas lieka rankoje! Dabar per kelias minutes galima nulupti net keliolika kiaušinių.