Sekmadienis, 19 sausio, 2025

Naujausi

Ką daryti, kad sultinyje esanti mėsa būtų skani?

Jautienos sultinį verdu reguliariai kartą per savaitę. Turbūt esate girdėję, kad tai yra galingas kolageno šaltinis? Vis dėlto, kartais verdant sultinį jautiena tampa neskani ir tarsi guminė. Laimei, neseniai kolega man papasakojo, ką reikia daryti, kad mėsa išliktų skani.

Tai, kad jis įmeta jį į sultinį paskutiniame virimo etape, mane šokiravo ,– juk banano žievelę aš arba išmetu į šiukšlių dėžę, arba užkasu sode. Vis dėlto, kolega patikino, kad banano žievė tikrai gali būti naudinga verdant sultinį.

Kolega pastebėjo, kad bananų žievelės turi nuostabių minkštinamųjų savybių. Šis neįprastas produktas gali suminkštinti net ir kiaulienos nugarinę, kuri išvirta tiesiog tirpsta burnoje.

Kad sultinyje esanti mėsa būtų minkšta ir skani, į puodą reikia įdėti vos vieno banano žievelę. Padarykite tai paskutiniame gaminimo etape, kai sultinys bus beveik išviręs.

Virkite sultinį su žievele dar porą minučių, o tada išimkite žievelę ir išjunkite ugnį. Ši gudrybė ne tik suminkštins mėsą, bet taip pat suteiks jai lengvą vaisinį skonį. Jums tai tikrai patiks!

Kai kurios šeimininkės mėsą išima iš sultinio vos išvirus. Vis dėlto, aš rekomenduoju mėsos neišimti, tačiau išbandyti šią paprastą gudrybę su banano žievele, kuri padės suminkštinti mėsą.

Kaip jūs ruošiate sultinį? Pasidalinkite savo patirtimi ir mėgstamiausiu receptu!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---