Nors pagaminti omletą yra labai paprasta, tačiau ruošiant šį patiekalą vertėtų laikytis tam tikrų taisyklių. Jei to nepaisysite, galite sugadinti omleto skonį.
Jei norite pagaminti tikrai puikaus skonio patiekalą, vertėtų vengti šių pagrindinių klaidų.
Taigi, kokių ingredientų vertėtų vengti?
Grietinėlė arba pienas
Dauguma žmonių gamindami omletą naudoja grietinėlę arba pieną, nes mano, kad be šių ingredientų nepavyks paruošti skanaus patiekalo. Vis dėlto, tai yra didelė klaida.
Ruošiant omletą pieno produktai yra visiškai nereikalingi.
Jei naudosite šiuos produktus, omleto skonis tikrai nebus toks, kokio norėtumėte. Jei ruošiant omletą prireiktų įpilti šiek tiek skysčio, naudokite vandenį.
Sviestas
Manoma, kad sviestas suteikia omletui rafinuotą skonį, todėl kepant omletą naudojami šio tipo riebalai.
Vis dėlto, kur kas palankiau rinktis augalinį aliejų.
Sviestas gana dažnai pridega, todėl kyla rizika, kad omletą paprasčiausiai sugadinsite.