Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

7 kulinarijos gudrybės, kurias privalote žinoti, jei jums 40!

Kad jūsų gaminami patiekalai taptų tikrais šedevrais ir jų gaminimas visada teiktų malonumą, užtenka žinoti keletą gudrybių.

Laikydamiesi šių patarimų, visada būsite patenkinti gautu rezultatu.

7 kulinarijos gudrybės, kurias nevėlu išmokti net 40-ties

1. Į kavą įpilkite druskos ir cinamono. Jie pagerins kavos skonį. 

2. Nuplaukite peilį iš karto po naudojimo. Taip peilis ilgesnį laiką bus aštrus.

3. Prieš ruošdami salotas, palaikykite svogūnus šaltame vandenyje 10-15 minučių. Tai pagerins svogūnų skonį.

4. Kad sultinys būtų skaidrus, įmeskite į jį ledo kubelių ir užvirkite.

5. Jei matote, jog pyrago viršus svyla, uždenkite jį drėgnu popieriniu rankšluosčiu.

6.  Norėdami paruošti baltos spalvos ryžius, virdami į vandenį įpilkite keletą lašų acto.

7. Druskos į salotas įberkite paskutinę akimirką prieš patiekiant jas ant stalo.

Laikantis šių patarimų jūsų kulinarinis gyvenimas palengvės!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Saldus derlius savo rankomis: išsamus aviečių auginimo vadovas

Avietės – vienos populiariausių ir gardžiausių uogų, kurias nesunku užsiauginti savo sode ar net balkone. Šios daugiametės uogakrūmės ne tik džiugina saldžiais vaisiais, bet...

Norite mesti rūkyti? Įvardijo paprastą, veiksmingą būdą

Nikotino priklausomybė yra rimta problema, prilygstanti priklausomybei nuo alkoholio ar kitų psichoaktyviųjų medžiagų. Vis dėlto, pasak gydytojo narkologo ir psichiatro Jevhen Skrypnyk, jos atsikratyti...
---