Gaminame skanią naminę dešrą iš vištienos

Redaktorė Vida
1 min. skaitymo

Keičiant prieskonius kiekvieną kartą galima išgauti naują skonį.

Ingredientai:

  • vištienos šlaunelės – 1 kg.
  • česnakai – 3 skiltelės
  • druska ir prieskoniai pagal skonį

Gaminimas:

  1. Paimame vištienos šlauneles, jas nuplauname, išimame kaulus ir nuimame odą.
  2. Verdame mėsą, kol suminkštės, tada smulkiai supjaustome arba permalame su mėsmale kartu su česnaku.
  3. Mėsą sudedame į dubenį, suberiame druską, pipirus, prieskonius, įpilame vištienos sultinio, viską išmaišome.
  4. Faršą padedame 10 valandų į šaldytuvą.
  5. Tada išimame, formuojame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
  6. Naminė dešra jau paruošta!

Gero apetito!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *