Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Vištienos sriuba. Sotus ir sušildantis patiekalas kiekvienam!

Ši tiršta, kvepianti vištienos sriuba patiekiama garsiausiuose restoranuose. Tačiau jūs galite ją pasigaminti namuose ir nustebinti visą šeimą.

Jums reikės:

didelių vištienos šlaunelių – 6 vnt.;

vidutinių svogūnų – 2 vnt.;

svogūnas

raudonosios aitriosios paprikos – 1 vnt.;

Smulkintų jalapeno pipirų – 1 valgomojo šaukšto;

česnakų – 3 skiltelių;

česnakas

maltų kmynų – 2 šaukštelių;

kvietinių miltų – 1 valgomojo šaukšto;

miltai

vištienos sultinio – 1 l;

baltų konservuotų pupelių – 400 g;

konservuotų kukurūzų – 100 g;

tarkuoto sūrio – 100 g;

Kietas sūris

druskos pagal skonį.

Ar žinojote, kad druska labai <a style=naudinga namų ruošoje?" width="1200" height="628" />

Gaminimas:

Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinkite 2 valgomus šaukštus augalinio aliejaus. Lėtai maišydami, kepkite vištieną iki auksinės spalvos, maždaug 5 minutes. Sudėkite į lėkštę.

Vištienos <a style=sriuba" width="777" height="518" />

Į smulkintuvą sudėkite pipirus, česnakus ir svogūnus. Susmulkinkite iki vidutinio dydžio gabalėlių.

Sumažinkite ugnį iki vidutinės. Įdėkite susmulkintas daržoves ir kepkite maišydami maždaug 3-4 minutes. Įpilkite kmynų ir išmaišykite, kepkite dar 1 minutę. Suberkite miltus ir pakepinkite maišydami dar 1 minutę.

Spagečiai žemės riešutų padaže

Palaipsniui, nuolat maišydami, supilkite sultinį ir užvirkite. Įberkite druskos pagal skonį. Į masę sudėkite vištieną, pupeles ir kukurūzus. Troškinkite po dangčiu ant vidutinės ugnies 10 minučių.

Vištienos sriuba paruošta. Prieš patiekdami, apibarstykite tarkuotu sūriu.

Skanaus!

Vištienos sriuba

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---