Vištienos pjausneliai kitaip: išbandykite šį naują receptą!

1 min. skaitymo

Vištienos pjausnelius arba kepsnelius esame įpratę kepti pamirkę į kiaušinį ir pavolioję miltuose. Tačiau galima juos paruošti ir kitaip!

Sudėtis:

4 gabaliukai vištienos filė

40 g medaus

30 g garstyčių

3-4 skiltelės česnako

50 g majonezo

druska pagal skonį

malti raudonieji pipirai pagal skonį

paprika pagal skonį

30 ml saulėgrąžų aliejaus

Gaminimas:

Paruoškite marinatą. Sumaišykite garstyčias, saulėgrąžų aliejų, išspaustą česnaką, skystą medų ir majonezą.

Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.

Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite plonais sluoksniais.

Mėsą uždenkite lipnia plėvele ir švelniai pamuškite. Tada sudėkite vištieną į gilų dubenį, užpilkite marinatu ir palikite 1-2 valandas.

Sudėkite marinuotus gabalėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, supilkite mėsą su likusiu marinatu ir pašaukite indą į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 40 minučių.

Vištienos pjausneliai paruošti! Patiekite juos su mėgstamu padažu ir daržovėmis.

Skanaus!

Šaltinis

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *