Širdis ir skonio receptoriai tiesiog šokinės iš džiaugsmo, kai paragausite vištienos, paruoštos pagal šį receptą!

Sudėtis:
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštelis džiovintų česnakų

1 šaukštelis maltų paprikų

1 šaukštelis druskos

1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų

keli šaukštai alyvuogių aliejaus

4 vištienos krūtinėlės puselės be odos ir kaulo

1 citrina

kelios čiobrelių šakelės

Gaminimas:
Sumaišykite cukrų, džiovintą česnaką, papriką, druską ir pipirus.

Ant krūtinėlių užpilkite aliejaus ir iš visų pusių įtrinkite gautu mišiniu.

Citriną supjaustykite plonais apskritimais ir sudėkite į kepimo formą su čiobreliais.

Ant viršaus sudėkite vištieną. Kepkite apie 25 minutes 190 ° C temperatūroje.

Išimkite formą iš orkaitės ir uždenkite folija 5–10 minučių.

Skanaus!

