Vištienos krūtinėlė su aukso spalvos pluta ant citrinų pagalvėlės – tikras skanumėlis!

1 min. skaitymo

Širdis ir skonio receptoriai tiesiog šokinės iš džiaugsmo, kai paragausite vištienos, paruoštos pagal šį receptą!

Sudėtis:

1 šaukštas rudojo cukraus

1 šaukštelis džiovintų česnakų

1 šaukštelis maltų paprikų

1 šaukštelis druskos

1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų

keli šaukštai alyvuogių aliejaus

4 vištienos krūtinėlės puselės be odos ir kaulo

1 citrina

kelios čiobrelių šakelės

Gaminimas:

Sumaišykite cukrų, džiovintą česnaką, papriką, druską ir pipirus.

Ant krūtinėlių užpilkite aliejaus ir iš visų pusių įtrinkite gautu mišiniu.

Citriną supjaustykite plonais apskritimais ir sudėkite į kepimo formą su čiobreliais.

Ant viršaus sudėkite vištieną. Kepkite apie 25 minutes 190 ° C temperatūroje.

Išimkite formą iš orkaitės ir uždenkite folija 5–10 minučių.

Skanaus!

Šaltinis

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *