Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Vištiena vyne su razinomis ir alyvuogėmis. Paragaukite!

Išbandykite šį receptą!

Sudėtis:

60 ml alyvuogių aliejaus

60 ml raudonojo vyno

1 šaukštelis malto raudonėlio

1 šaukštelis druskos

½ šaukštelio džiovintų česnakų

žiupsnelis maltų juodųjų pipirų

3 lauro lapai

70 g razinų

sauja alyvuogių

1,3 kg skirtingų vištienos dalių (šlaunelių, blauzdelių, sparnelių)

120 ml sauso baltojo vyno

2 šaukštai rudojo cukraus

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Sumaišykite aliejų, raudonąjį vyną, raudonėlį, druską, česnaką ir pipirus.

Sudėkite lauro lapus, razinas ir alyvuoges.

Šakute subadykite vištienos odelę, sudėkite į paruoštą mišinį ir gerai išmaišykite.

Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba visai nakčiai, kad mėsa marinuotųsi.

Sudėkite vištieną į kepimo formą. Į marinatą supilkite baltąjį vyną, išmaišykite ir supilkite ant mėsos.

Tada pabarstykite cukrumi ir įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 ° C, 45-50 minučių.

Periodiškai apipilkite vištieną padažu iš formos. Kai baigs kepti, pašalinkite lauro lapus.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...

Šeštadienio Žavesys (balandžio 19 d.): Atleiskite Astro-magią—šiandien dvi Zodiako žvaigždės sužibės drąsiomis naujomis nuotykiais!

Šiandien teikia naują galimybę atrasti naujus hobius, galinčius pakeisti jūsų laisvalaikio praleidimą į nepaprastą patirtį. 🎨🌠 Pasinerkite į mūsų rekomendacijas ir raskite savo kitą...
---