Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Vištiena vyne su razinomis ir alyvuogėmis. Paragaukite!

Išbandykite šį receptą!

Sudėtis:

60 ml alyvuogių aliejaus

60 ml raudonojo vyno

1 šaukštelis malto raudonėlio

1 šaukštelis druskos

½ šaukštelio džiovintų česnakų

žiupsnelis maltų juodųjų pipirų

3 lauro lapai

70 g razinų

sauja alyvuogių

1,3 kg skirtingų vištienos dalių (šlaunelių, blauzdelių, sparnelių)

120 ml sauso baltojo vyno

2 šaukštai rudojo cukraus

Gaminimas:

Sumaišykite aliejų, raudonąjį vyną, raudonėlį, druską, česnaką ir pipirus.

Sudėkite lauro lapus, razinas ir alyvuoges.

Šakute subadykite vištienos odelę, sudėkite į paruoštą mišinį ir gerai išmaišykite.

Padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba visai nakčiai, kad mėsa marinuotųsi.

Sudėkite vištieną į kepimo formą. Į marinatą supilkite baltąjį vyną, išmaišykite ir supilkite ant mėsos.

Tada pabarstykite cukrumi ir įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 ° C, 45-50 minučių.

Periodiškai apipilkite vištieną padažu iš formos. Kai baigs kepti, pašalinkite lauro lapus.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...

Iki 2025 m. sausio pabaigos 3 Zodiako ženklai pagaus sėkmę už uodegos

2025-ieji metai bus sėkmingi kiekvienam iš mūsų. Jie atvers naujas galimybes ir atneš reikšmingų permainų visose gyvenimo srityse. Šie pokyčiai mus nuves prie didesnių...
---