Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Paprastas ir greitas traškių bulvyčių receptas: bulvių – daržovių skanėstas, kuris jus pakerės!

Paruoškite neįprastą bulvių ir daržovių skanėstą namuose pagal mūsų receptą. Rekomenduojama rytietiškos virtuvės mėgėjams!

Traškus bulvių – daržovių skanėstas pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą.

Jums reikės:

  • 400 g bulvių (2 bulvės)
  • 120 g morkų (1 vnt.)
  • 20 g svogūnų laiškų
  • 2 kiaušinių
  • 1/2 šaukštelio pipirų
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 1/2 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
  • 3 šaukštų kukurūzų krakmolo
  • 3 šaukštų paprastų miltų

Gaminimo eiga:

Dubenyje bulves sutarkuokite plonais griežinėliais.

Sudėkite tarkuotas morkas.

Daržoves užpilkite vandeniu ir nuplaukite.

Išimkite tarkuotas daržoves ir sudėkite ant lentelės.

Susmulkinkite peiliu ir sudėkite į didesnį dubenį.

Tada į dubenį suberkite smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus.

Taip pat įmaišykite kiaušinius, prieskonius, druską, aitriąją papriką ir krakmolą.

Gerai išmaišykite visus ingredientus.

Šaukštu paimkite šiek tiek daržovių mišinio ir suformuokite rutuliuką.

Įdėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Leiskite masei kepti 7 minutes.

Iškepusius daržovių rutuliukus išimkite ant servetėlės ir leiskite nubėgti aliejaus pertekliui.

Štai ir viskas!

Galite patiekti gardų užkandį.

Mėgaukitės!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---