Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Labai minkšti ir švelnūs varškėtukai

Purūs ir labai skanūs!

Sudedamosios dalys:

  • Varškė – 200 g
  • Kefyras – 200 ml
  • Kiaušiniai – 2 vienetai
  • Cukrus – 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai – 260-280 g
  • Soda – 1 šaukštelis
  • Druska – 1 žiupsnelis
  • Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Paruošimo būdas:
  1. Varškę ir kiaušinius sutrinkite šakute iki vientisos masės. Tuomet įberkite cukraus, druskos ir įpilkite kefyro. Ant viršaus užberkite geriamosios sodos ir palaukite, kol įvyks reakcija.
  2. Po truputį suberkite persijotus miltus, plakant maišytuvu.
  3. Kepkite keptuvėje ant sviesto iš abiejų pusių.
  4. Patiekite su grietine, uogiene arba džemu.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---