Penktadienis, 18 balandžio, 2025

Naujausi

Varškės tešlos bandelės su obuolių įdaru. Ar gali būti kas nors skaniau?

Gardžios, skaniai kvepiančios, burnoje tirpstančios bandelės!

Sudėtis

Tešlai

  • 1 šaukštas miltų
  • 0,5 pakelio sviesto
  • 210 g varškės
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • žiupsnelis druskos

Įdarui

  • 4 obuoliai
  • 2 šaukštai citrinų sulčių
  • 4 šaukštai cukraus
  • 1 šaukštelis cinamono
  • 2 šaukštai cukraus pudros
  • 1 kiaušinio trynys

<a style=pyragas" width="1280" height="1107" />

Į minkštą sviestą sudėkite varškę ir gerai ištrinkite. Po vieną sudėkite likusius tešlos ingredientus. Užminkykite tešlą ir apvyniokite ją plastikine plėvele. 30 minučių padėkite ją į šaldytuvą.

Nuluptus obuolius supjaustykite kubeliais. Užpilkite citrinos sultimis ir pabarstykite cukrumi bei cinamonu. Išmaišykite.

Tešlą padalinkite į 2 dalis ir plonai iškočiokite. Paskirstykite įdarą ant abiejų dalių paviršiaus ir susukite į ritinėlius. Juos sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Viršų patepkite tryniu ir kepkite 200 C temperatūroje pusvalandį.

Galiausiai apibarstykite cukraus pudra.

cukraus pudra

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---