Penktadienis, 18 balandžio, 2025

Naujausi

Orkaitėje keptos minkštos varškės spurgos. Malonaus skonio ir paprasti varškės skanėstai

Puikus gardėsis prie arbatos!

Sudedamosios dalys:

  • Varškė – 250 g
  • Kiaušinis – 1 vienetas
  • Miltai – 220 g
  • Cukrus – 3 šaukštai
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai
  • Grietinė – 2 šaukštai
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
  • Druska – 1 žiupsnelis

Paruošimo eiga:

Sudėkite visus ingredientus ir išminkykite minkštą tešlą.

Suvyniokite į dešros formą ir aštriu peiliu supjaustykite tešlą gabalėliais.

Suformuokite spurgytes su skylutėmis viduje.

Padėkite tešlos gabalėlius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir patepkite viršų trupučiu ištirpinto sviesto.

Kepkite 180°C temperatūroje apie 25 minutes.

Paruoštą desertą pabarstykite cukraus pudra.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---