Šie pyragėliai tokie skanūs, kad gaminu juos du kartus per savaitę!

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Šiuos pyragėlius kepu du kartus per savaitę, nes mano vaikai juos labai mėgsta. Paruošti šiuos pyragėlius yra labai paprasta, o jų skonis tikrai maloniai nustebina!

Jums reikės:

  • 200 g varškės
  • 70 g sviesto
  • žiupsnelio druskos
  • 1/2 arb. š. kepimo sodos
  • obuolių acto
  • 150 g kvietinių miltų
  • 50 g cukraus
  • cukraus pudros

Kaip gaminti?

Į dubenį sudėkite varškę ir minkštą sviestą.

Pabarstykite žiupsneliu druskos ir išmaišykite šaukštu.

Į nedidelį dubenį su soda įpilkite šiek tiek acto. Išmaišykite.

Sodą su actu supilkite į ruošiamą tešlą ir išmaišykite.

Suberkite miltus ir išmaišykite.

Rankomis minkykite vientisą tešlą.

Uždenkite dubenį ir valandą palaikykite šaldytuve.

Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą į didelį apskritimą.

Pabarstykite cukrumi. Iškočiokite.

Tešlos apskritimą padalinkite į 24 dalis.

Tešlos gabaliukus susukite į ritinėlius.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Kepkite 20 minučių 180°C temperatūroje.

Pabarstykite cukraus pudra ir galite patiekti.

Skanaus!

Pamokėlė vaizdo įraše:

 

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *