Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

Varškės ir aguonų desertas, kuriam nereikia ruošti tešlos!

Ingredientai

  • 2 dideli lavašo lapai
  • 100 g aguonų
  • 300 g varškės
  • 2 kiaušiniai
  • 50 g cukraus

Gaminimas

Aguonas keletą minučių pavirkite. Tada nukoškite, sumaišykite jas su varške, cukrumi ir kiaušiniais (vieną trynį atskirkite ir palikite vėlesniam laikui).

Masę gerai sumaišykite elektriniu maišytuvu.

Įdarą paskirstykite ant lavašo lapų ir suvyniokite į ritinėlius. Viršų aptepkite atidėto kiaušinio trynio plakiniu.

Suktinukus perkelkite ant kepimo popieriumi ar silikoniniu kilimėliu padengtos kepimo skardos ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 15 minučių arba kol gražiai apskrus.

Gaminimo eigą galite rasti šiame vaizdo įraše:

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Saldus derlius savo rankomis: išsamus aviečių auginimo vadovas

Avietės – vienos populiariausių ir gardžiausių uogų, kurias nesunku užsiauginti savo sode ar net balkone. Šios daugiametės uogakrūmės ne tik džiugina saldžiais vaisiais, bet...

Norite mesti rūkyti? Įvardijo paprastą, veiksmingą būdą

Nikotino priklausomybė yra rimta problema, prilygstanti priklausomybei nuo alkoholio ar kitų psichoaktyviųjų medžiagų. Vis dėlto, pasak gydytojo narkologo ir psichiatro Jevhen Skrypnyk, jos atsikratyti...
---