Gaivus desertas vasarą ir ne tik!
Sudėtis:
300 g varškės;
150 g grietinės;
2 šaukštai cukraus;
1 šaukštas želatinos;
konservuoti persikai;
1 bananas;
1 kivis;
100 ml pieno.
Gaminimas:
Į varškę sudėkite grietinę ir cukrų. Išplakite trintuvu.
Nulupkite vaisius ir supjaustykite griežinėliais, o tada per pusę arba į keturias dalis.
Sudėkite želatiną į pieną ir palikite išbrinkti.
Uždėkite želatiną ant ugnies ir pašildykite, kol ištirps, bet neužvirkite.
Supilkite želatiną į varškės mišinį ir gerai išmaišykite.
Į pasirinktą indą sudėkite vaisių sluoksnį. Užpilkite varškės mase ir vėl sudėkite vaisių sluoksnį. Kartokite, kiek reikės.
Paskutinis turėtų būti sluoksnis su varškės mase. Papuoškite šokolado drožlėmis ar lengvu kremu.
Desertą įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui, kas sustingtų.
Skanaus!