Tai – puiki idėja gaiviam vasariškam desertui, kuris patiks visai šeimai.
Jums reikės:
- 160 g pieniško šokolado
- 30 ml augalinio aliejaus
Kremui:
- 400 g varškės
- 40 g minkšto sviesto
- 50 g cukraus pudros
- vanilinio cukraus
Kaip gaminti?
Šokoladą sulaužykite gabalėliais.
Ištirpinkite mikrobangų krosnelėje.
Į ištirpintą šokoladą įpilkite aliejaus.
Gautą masę gerai išmaišykite.
Paruoškite formą – geriausia silikoninę.
Atskiras skylutes padenkite šokolado mišiniu.
Įdėkite į šaldiklį 10 minučių.
Užtepkite antrą tirpinto šokolado sluoksnį.
Vėl leiskite sustingti šaldytuve.
Varškę sumaišykite su cukrumi ir sviestu.
Kremą sluoksniuokite ant formoje sukietėjusio šokolado.
Išlyginkite ir viršų aptepkite šokoladu.
Sulyginkite viršų.
Įdėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms.
Skanaus!