Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Traškūs vafliai – greita, skanu ir originalu

Ingredientų skaičius minimalus, o rezultatas jus tikrai nustebins.

Ingredientai

  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Cukrus – 100 g
  • Cukrus – 100 ml
  • Sviestas – 80 g
  • Miltai – 200 g
  • Vanilė ir druska – pagal skonį.

Gaminimo eiga

  1. Du vištos kiaušinius nuplaukite po tekančiu vandeniu ir įmuškite į gilų dubenį. Į dubenį su kiaušiniais supilkite cukrų ir gerai išmaišykite. Kiaušinius su cukrumi plakite mikseriu iki putų.
  2. Toliau plakant supilkite pieną. Turėtų gautis daug putų. Sudėkite minkštą sviestą, vanilinį cukrų ir druską. Sumaišykite.
  3. Miltus berkite palaipsniui. Turėtumėte gauti vidutinio tankio tešlą, konsistencija panašią į grietinę. Palikite tešlą 5 minutėms ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, keptuvę ištepę aliejumi.
  4. Vaflius apkepkite po minutę iš kiekvienos pusės, neleiskite jiems pridegti. Karštus vaflius iš karto susukite. Patiekite vaflius su kondensuotu pienu ir uogomis.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---