Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Traškūs pyragėliai su bulvių įdaru. Puikus užkandis jūsų stalui

Šie pyragėliai tikrai ypatingi, juose mažai tešlos ir daug įdaro! Iškepkite juos, kai lauksite svečių ar tiesiog norėsite vakaroti su šeima.

Jums reikės:

  • verdančio vandens 3000 ml
  • miltų 350 g
  • augalinio aliejaus 2 šaukštų
  • druskos 1 šaukštelio

Įdarui:

  • bulvių 6 vnt.
  • sviesto ir druskos
  • pieno 50 ml
  • svogūnų 4 vnt.
  • augalinio aliejaus 2 šaukštų

pyragėliai

Gaminimas:

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sutrinkite ir pridėkite sviesto. Įpilkite pieno ir sumaišykite.

Smulkiai supjaustykite svogūną, apkepkite augaliniame aliejuje ir įmaišykite į bulvių košę kartu su kapotais žalumynais.

Išsijotus miltus sumaišykite su druska, užpilkite verdančiu vandeniu ir tešlą pirmiausia išmaišykite mentele, paskui – rankomis.

Tešlą padalykite į 15 dalių. Kiekvieną dalį iškočiokite į plonus stačiakampius.

Paskirstykite įdarą ant vieno stačiakampio krašto, užlenkite kraštus į vidurį ir susukite į vamzdelį.

Apkepkite suktinukus-pyragėlius augaliniame aliejuje iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Kai pyragėliai iškepa, padėkite juos ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintume perteklinį aliejų

Įdarą galite keisti pagal skonį – grybai, smulkintas kumpis, sūdyta varškė ir kt.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---