Šeštadienis, 19 balandžio, 2025

Naujausi

Svajonių čeburekai: tokie traškūs ir sultingi, kad ranka pati tiesiasi link jų

Čeburekai daugeliui primena vaikystę, tie, kas nors kartą jų ragavo, niekada nepamirš to skonio. Jie parduodami beveik ant kiekvieno kampo, tačiau daugelis žmonių nenori jų pirkti, nes nerimauja dėl savo sveikatos.

Neatimkite iš savęs šio patiekalo! Šiandien norime pasidalinti su jumis puikiu naminių čeburekų receptu. Jie gaunasi labai skanūs, o paruošimas užima labai mažai laiko.

Jums reikės:

  • Jautienos 300 g
  • Kiaulienos 300 g
  • Svogūnų 2 vnt.
  • Kvietinių miltų 4 stiklinių
  • Gazuoto vandens 250 g
  • Saulėgrąžų aliejaus
  • Druskos pagal skonį
  • Juodųjų pipirų pagal skonį

Gaminimas:

Mėsą ir svogūnus sumalkite per mėsmalę. Druska ir pipirais pagardinkite maltą mėsą, gerai sumaišykite ir padėkite į šaldytuvą, kol paruošite tešlą.

čeburekai

Supilkite miltus į dubenį, įpilkite mineralinio vandens ir druskos. Gerai minkykite tešlą, kol ji bus minkšta ir elastinga.

Tešlą iškočiokite į dešrą ir supjaustykite į 15 vienodų gabalėlių.

čeburekai

Tešlos gabaliukus iškočiokite į plonus, 20 cm skersmens apskritimus.

Išimkite maltą mėsą iš šaldytuvo. Padėkite ją kiekvieno tešlos apskritimo centre. Užspauskite tešlos kraštus, pirštais spausdami aplink įdarą.

Paimkite šakutę ir užspaudykite ja kraštą.

čeburekai

Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite čeburekus į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol čeburekai įgaus auksinę spalvą.

Sveikiname, švelniausi čeburekai su mėsa yra paruošti. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kino maratonas Velykoms: ką žiūrėti šventinį savaitgalį visai šeimai

Praleiskite šventinį savaitgalį kartu su artimaisiais žiūrėdami gerus ir linksmus filmus, kurie suteiks džiaugsmo ir įkvėpimo. Ką žiūrėti per Velykas? Ką žiūrėti per Velykas: ,,Hopas" Animacinė...

Ideali šaltiena Velykoms: skaidri, skani ir be želatinos

Norite Velykoms pasigaminti idealios šaltienos, bet be želatinos? Šis receptas leis jums pasigaminti skaidrią, skanią ir tikrą šaltieną, kuri papuoš šventinį stalą. Šaltiena, kuri...
---