Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Skanus ir greitai paruošiamas užkandis, kurio ingredientus galite keisti savo nuožiūra!

Vietoj dešros galite naudoti kitus ingredientus: šis užkandis kas kartą nudžiugins vis kitokiu skoniu!

Jums reikės:

  • 200 ml kefyro
  • 1 arb. š. druskos
  • 1 arb. š. cukraus
  • 1 arb. š. sodos
  • 1 kiaušinio
  • 1 valg. š konjako
  • Ryšelio svogūnų laiškų ir petražolių
  • 100 g dešros
  • Augalinio aliejaus

Kaip gaminti?

Į kefyrą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, cukraus ir sodos. Įpilkite konjako ir išmaišykite.

Dalimis suberkite miltus ir išminkykite tešlą.

Suberkite susmulkintus žalumynus ir tarkuotą dešrą.

Išmaišykite ir supilkite į konditerinį maišelį.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir išspauskite nedidelį kiekį tešlos.

Kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---