Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Sumaišykite svogūnus su miltais, ir paruošite nepaprastai skanų patiekalą. Gaminkite dvigubą normą!

Ar kada pagalvojote, kad iš paprastų svogūnų, miltų, šiek tiek acto ir kitų kelių ingredientų galite paruošti fantastišką skanėstą, kurio norės paragauti kiekvienas?

Išbandykite šias svogūnų lazdeles pagal „YouTube“ kanalo receptą, ir jūsų svečiai bus sužavėti!

Šios lazdelės visada pirmosios dingsta nuo stalo!

Jums reikės:

  • 280 g raudonų svogūnų
  • 520 g paprastų miltų
  • žiupsnelio druskos
  • 1/2 šaukštelio sodos
  • 2 kiaušinių
  • 1/4 šaukštelio acto
  • kukurūzų krakmolo
  • druskos
  • tarkuoto parmezano

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimo eiga:
  1. Svogūnus nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais, sudėkite į dubenį.
  2. Juos sutrinkite su elektriniu trintuvu.
  3. Visus miltus sudėkite į dubenį.
  4. Sudėkite susmulkintą svogūną ir druską.
  5. Įberkite pusę arbatinio šaukštelio sodos ir supilkite du išplaktus kiaušinius.
  6. Viską gerai išmaišykite ir tada rankomis minkykite vientisą tešlą.
  7. Minkydami įpilkite šiek tiek acto ir minkykite toliau.
  8. Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto stalo ir padalinkite į dvi dalis.
  9. Iškočiokite ploną tešlos apskritimą, kurį supjaustykite vidutinio pločio juostelėmis.
  10. Kiekvieną juostelę apibarstykite krakmolu, supjaustykite mažesnėmis juostelėmis.
  11. Jas apkepkite įkaitintame aliejuje.
  12. Tada sudėkite jas į dubenį.
  13. Pabarstykite tarkuotu parmezanu ir išmaišykite.

Viskas paruošta!

Galite patiekti su mėgstamu padažu. Jei norite, lazdeles galite kepti ir orkaitėje. Prieš kepdami, apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite sūriu. Tai tikrai puikus skanėstas!

Linkime gero apetito!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---