Tai – sotus ir skanus patiekalas, kurį labai nesudėtinga paruošti. Vadovaukitės žemiau pateiktais nurodymais, ir tai jums padės paruošti puikius pietus visai šeimynai.
Jums reikės:
- 1 nedidelio baltagūžio kopūsto
- 4 bulvių
- 3 morkų
- 1 svogūno
- 300 g jautienos
- 3 česnako skiltelių
- 1 lauro lapelio
- 3 stiklinių vandens
- 2 v. š. cukraus
- 2 v. š. obuolių sidro acto
- 5 v. š. saulėgrąžų aliejaus
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
- Petražolių ir krapų (pagal skonį)
Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti
Kaip gaminti?Svogūną ir bulves supjaustykite stambiais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka, susmulkinkite kopūstą ir česnako skilteles.
Saulėgrąžų aliejuje paeiliui pakepkite svogūnus, morkas, bulves ir kopūstus (kepkite atskirai).
Daržoves sudėkite į gilų puodą.
Mėsą supjaustykite kubeliais, apkepkite aliejuje. Sudėkite į puodą.
Į vandenį suberkite smulkintą česnaką ir lauro lapą, įpilkite acto, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir cukraus. Viską supilkite į puodą.
Troškinkite ant silpnos ugnies (maždaug valandą). Patiekite papuoštą žolelėmis.
Skanaus!