Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Tobulas desertas su sausainiais ir kremu: svečiai tikrai prašys recepto!

Ingredientai:

Pienas – 100 ml

Vanilės skonio pudingo milteliai – 3 pakeliai

Cukrus – 150 g

Vanilės esencija – 1 valgomasis šaukštelis

Pieno milteliai – 80 g

Baltasis šokoladas – 200 g

Sviestas – 250 g

Sausainiai – 500 g

Grietinėlė plakimui – 200 ml

Užtruksite vos 20 minučių!

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Kaip gaminti?

Dubenyje sumaišykite cukrų, pudingo miltelius ir 100 ml pieno.

Kaitinkite ant silpnos liepsnos, kol užvirs.

Suberkite pudingo miltelius, įdėkite vanilės esencijos.

Uždenkite maistine plėvele ir leiskite atvėsti.

Ant pasirinkto indo dugno sluoksniuokite sausainius ir atvėsusį pudingą.

Lydytą sviestą plakite su pieno milteliais ir tirpintu baltu šokoladu.

Grietinėlę plakite atskirai, o tuomet supilkite į bendrą mišinį.

Gautą masę sluoksniuokite ant pudingo kremo, sudėkite antrąjį sausainių sluoksnį.

Leiskite atvėsti ir patiekite.

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---