Tai – labai paprastas, tačiau tikrai skanus desertas.
Pasidalinkite šiuo receptu su savo šeima ir draugais.
Jums reikės:
Tešlai:
- 120 g miltų
- 120 g cukraus
- 3 kiaušinių
- 1 arb. š. kepimo miltelių
- Žiupsnelio vanilino
Taip pat reikės:
- 4 obuolių
- 2 arb. š. cukraus
- cinamono
- 1 valg. š. citrinos sulčių
Pabarstymui:
- cukraus pudros
Kaip gaminti?
Nulupkite obuolius ir sutarkuokite.
Sumaišykite su cukrumi, citrinos sultimis ir cinamonu.
Paruoškite tešlą.
Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų. Išplakite iki putų.
Įberkite vanilino.
Sumaišykite persijotus miltus su kepimo milteliais.
Sutarkuotus obuolius paskleiskite ant popieriumi išklotos kepimo skardos (kepimo popierių lengvai patepkite riebalais).
Tešlą sluoksniuokite ant obuolių ir išlyginkite.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kepimo laikas yra maždaug 25 minutės, tačiau kepimo metu svarbu stebėti tešlą.
Išimkite iš orkaitės ir apverskite.
Atsargiai nuimkite kepimo popierių.
Atsargiai suvyniokite į ritinį.
Palikite atvėsti.
Galiausiai pabarstykite cukraus pudra.
Galite patiekti.
Skanaus!
Video pamokėlė: