Penktadienis, 10 sausio, 2025

Naujausi

Tešla maišelyje iškils prieš mūsų akis. Neįtikėtinai minkšto ir puraus pyrago receptas

Jei kartais tingite išsikepti pyragą, nes ilgai reikia maišyti tešlą, šis receptas jums labai patiks. Pyrago tešla maišelyje iškils prieš jūsų akis, tad jums nereikės įdėti daug darbo maišant!

Ingredientai:

Tešlai:

  • miltai – 280 g;
  • cukrus – 25 g;
  • druska – 3 g;
  • vanilinis cukrus – 5 g;
  • mielės – 4 g;
  • kiaušinis – 1 vnt.;
  • lydytas sviestas – 20 ml;
  • šiltas pienas – 150 ml.

Įdarui:

  • obuoliai – 2 vnt.;
  • sviestas – 50 g;
  • cukrus – 50 g.

Gaminimas:

Visus tešlai skirtus produktus sudėkite į maišelį (geriausia naudoti tvirtą maišelį, kuris užsidaro).

tešla

Minkykite tešlą rankomis, kol gausis vientisa masė. Palikite tešlą šiltai pastovėti 1 valandą.

Tada išimkite tešlą iš maišelio. Dar kartą išminkykite ją ir sudėkite į kepimo formą. Iš anksto ištepkite formą trupučiu sviesto.

Uždenkite indą rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 30 minučių. Per šį laiką tešla pakils.

Tada nulupkite obuolius ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite juos ant tešlos.

tešla

Ant obuolių užtarkuokite sviesto.

Apibarstykite produktą cukrumi ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 25 minutes.

Pyragas kepdamas puikiai iškils, o iškepęs bus labai skanus. O svarbiausia tai, kad tešlos gaminimas šiam pyragui yra tikras malonumas.

Vaizdo įrašas:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Šį žavingą penktadienį (sausio 10 d.) vienas dangiškas ženklas demonstruoja neprilygstamą meistriškumą tvarkos ir organizavimo srityje, o kitas sužavi kiekvieną savo beribiu patrauklumu!

💫 Smalsaujate apie šiandienos horoskopo įžvalgas, sukurtas būtent jums? 🌟 ♒ Vandenis Ei, Vandenis, tu esi tarsi draugystės wifi - unikaliai universalus ir kažkodėl visada esantis...

6 dalykai, kuriuos reikėtų išmesti iš savo šaldiklio dabar pat

Atlaisvinkite daugiau vietos ir sumažinkite maisto švaistymą, pašalindami nereikalingus produktus. Šaldiklis dažnai lieka pamirštas ir netvarkytas – tai vieta, kurioje lengvai kaupiasi pertekliniai produktai, o...
---