Sekmadienis, 20 balandžio, 2025

Naujausi

Paruoškite sočią sriubą be jokios mėsos: tiršta svogūnų sriuba

Lengviausias receptas!

Sočią sriubą galima paruošti ir be mėsos, tik reikia apgalvotai naudoti turimus ingredientus. Pagal šį naująjį receptą su svogūnų pagalba galite išvirti skanią ir tirštą sriubą. Tuo pačiu metu sriuba neturės specifinio savo skonio, bet bus labai maistinga.

Sudedamosios dalys: 2 porų stiebai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 svogūnas, 2 skiltelės česnako, 1 bulvė, 1 morka, šaukštas miltų, 6 stiklinės vandens ir stiklinė sultinio, druska, juodieji pipirai, citrinos sultys, sviestas, malti raudonieji pipirai.

Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pirmiausia pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką. Po 5 minučių sudėkite kubeliais supjaustytas morkas ir bulves.

Po 4 minučių į keptuvę suberkite susmulkintus porus. Uždenkite ir palikite dar 4 minutes apkepti.

Tada į keptuvę įpilkite vandens ir sultinio. Įberkite miltų, kad sriuba taptų tirštesnė. Palikite ant viryklės kol užvirs. Uždenkite dangčiu ir virkite sriubą ant mažos ugnies, kol sriuba bus paruošta (tai užtruks apie 15 minučių).

Receptas vaizdo įraše:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...

Šie du produktai mažina kraujospūdį efektyviau nei atsisakymas druskos

Druskos ribojimas jau seniai laikomas pagrindiniu būdu sumažinti arterinį kraujospūdį. Tačiau nauji tyrimai rodo, kad kai kurie produktai gali būti dar efektyvesni ir juos...
---