Ketvirtadienis, 16 sausio, 2025

Naujausi

Klasikinis sviestinis kremas: puikiai tinka tortams ir pyragaičiams

Greitai, lengvai ir paprastai pagaminamas!

Sudedamosios dalys:

  • Minkštas sviestas 82,5 % – 200 g
  • Pienas – 150 ml
  • Cukrus – 150 g
  • Kiaušinis – 1 vienetas
  • Vanilinis cukrus – 10 g

Paruošimo eiga:

  1. Supilkite į puodą pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir įmuškite kiaušinį. Nuolat maišydami užvirkite.
  2. Užvirus, pavirkite dar minutę, tada nukelkite nuo ugnies.
  3. Gauta masė turi būti lengva ir ne per daug tiršta. Palikite atvėsti.
  4. Minkštą sviestą plakite mikseriu apie 5 minutes, kol jis pabals ir jo tūris padidės.
  5. Atvėsusią masę iš lėto supilkite į sviestą ir nuolat plakite elektriniu maišytuvu.
  6. Po to dar šiek tiek paplakite gautą kremą, ir galėsite juo puošti savo konditerijos gaminius.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---