Norisi skanaus deserto? Šis šokoladinis varškės užkandis tikrai patiks ir suaugusiam, ir vaikui. Šio skanėsto skonis primena sūrelius, tad būtinai išbandykite!
Ingredientai:
- 160 gramų pieniško šokolado
- 30 gramų augalinio aliejaus
Kremui:
- 400 gramų varškės
- 40 gramų minkšto sviesto
- 50 gramų cukraus pudros
- pagal skonį vanilinio cukraus.
Gaminimas:
Sulaužykite šokoladą į gabalėlius ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje.
Į ištirpintą šokoladą įpilkite aliejaus ir gerai išmaišykite masę.
Paruoškite formą – geriausiai tinka silikoninė. Atskiras skylutes ištepkite šokolado mišiniu.
Įdėkite į šaldiklį 10 minučių.
Tada užtepkite antrą šokolado sluoksnį – leiskite jam vėl pabūti šaldiklyje.
Varškę sumaišykite su cukrumi ir sviestu.
Dėkite kremą ant sustingusio šokolado formelėje.
Išlyginkite ir aptepkite šokoladu deserto viršų.
Išlyginkite viršų.
Įdėkite į šaldytuvą ir palaikykite desertą 1-2 valandas. Po to skanaukite!