Trečiadienis, 15 sausio, 2025

Naujausi

Nuostabus šokoladinis fondantas su skystu įdaru viduje: švelnus ir skanus!

Jis tikrai vertas susižavėjimo!

Sudedamosios dalys:

  • Šokolado gabalėliai – 300 g
  • Sviestas – 170 g
  • Kiaušiniai – 3 vienetai
  • Kiaušinio trynys – 1 vnt.
  • Vanilės ekstraktas – 2 šaukšteliai
  • Cukraus pudra – 150 g
  • Miltai – 90 g

Paruošimo eiga:

  1. Šokolado gabaliukus ir sviestą sudėkite į karšto vandens vonelėje esantį indą ir maišykite iki vientisos masės. Tada nuimkite nuo viryklės.
  2. Atskirai 1 minutę plakite tris kiaušinius ir vieną kiaušinio trynį. Suberkite cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą, ir plakite dar 1 minutę.
  3. Supilkite šokolado ir sviesto mišinį, ir plakite dar porą minučių.
  4. Po to taip pat įmaišykite miltus dalimis, plakdami labai mažu greičiu.
  5. Riebalais išteptas formas pripildykite tešla maždaug 1 cm nuo viršutinio krašto.
  6. Kepkite 180°C temperatūroje 8-9 minutes!
  7. Išverskite fondantus iš formų ir pabarstykite cukraus pudra.

Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---