Jis tikrai vertas susižavėjimo!
Sudedamosios dalys:
- Šokolado gabalėliai – 300 g
- Sviestas – 170 g
- Kiaušiniai – 3 vienetai
- Kiaušinio trynys – 1 vnt.
- Vanilės ekstraktas – 2 šaukšteliai
- Cukraus pudra – 150 g
- Miltai – 90 g
Paruošimo eiga:
- Šokolado gabaliukus ir sviestą sudėkite į karšto vandens vonelėje esantį indą ir maišykite iki vientisos masės. Tada nuimkite nuo viryklės.
- Atskirai 1 minutę plakite tris kiaušinius ir vieną kiaušinio trynį. Suberkite cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą, ir plakite dar 1 minutę.
- Supilkite šokolado ir sviesto mišinį, ir plakite dar porą minučių.
- Po to taip pat įmaišykite miltus dalimis, plakdami labai mažu greičiu.
- Riebalais išteptas formas pripildykite tešla maždaug 1 cm nuo viršutinio krašto.
- Kepkite 180°C temperatūroje 8-9 minutes!
- Išverskite fondantus iš formų ir pabarstykite cukraus pudra.
Gero apetito!