Šeštadienis, 11 sausio, 2025

Naujausi

Skanus saldus pyragas kaip ką tik iš kepyklėlės! Tiek maži, tiek ir didesni jį labai pamėgs!

Visiems saldžių pusryčių mėgėjams šiandien turime puikų „YouTube“ kanalo receptą. Su šiuo receptu paruošite fantastišką ir saldų pyragą, kuris skoniu nenusileidžia net kepiniams iš kepyklėlės!

Jums reikės:

  • 130 ml drungno vandens
  • 12 g šviežių mielių
  • 40 g cukraus
  • 1/2 šaukštelio druskos
  • 1/2 šaukštelio vanilino
  • 300 g paprastų miltų (+ -)
  • 40 g minkšto sviesto

Gaminimo eiga:

Į dubenį supilkite vandenį, išmaišykite jame mieles, įberkite cukrų, druską, vanilę ir gerai išmaišykite.

Tada persijokite miltus ir sumaišykite su minkštu sviestu.

Masę dėkite ant miltais pabarstyto stalviršio ir išminkykite vientisą tešlą.

Uždenkite ją maistine plėvele ir medvilniniu rankšluosčiu, ir leiskite pakilti maždaug 10 minučių.

Tada tešlą iškočiokite ir supjaustykite taip, kad turėtume tris atskiras juosteles.

Ant kiekvienos juostelės pagal savo skonį paskleiskite norimą įdarą.

Tada sulenkite visas tris juosteles ir sulipinkite tešlą.

Padarykite iš visų trijų juostelių pynę ir užlenkite galus į viršų.

Pynę patepkite trupučiu aliejaus.

Uždenkite maistine plėvele, o ant viršaus medvilniniu rankšluosčiu.

Leiskite pakilti 30-40 minučių.

Viršų patepkite plaktu kiaušiniu.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes 180°C temperatūroje.

Viskas baigta!

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---