Originalus skanėstas!
Ingredientai:
- Obuoliai – 3 vnt.
- Cukrus – 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai arba krakmolas – 1 valgomas šaukštas
- Citrinų sultys – 0,5 arbatinio šaukštelio
- Augalinis aliejus arba sviestas – 50 ml.
Paruošimas:
- Supjaustykite obuolius plonais griežinėliais.
- Supilkite miltus į dubenį ir apvoliokite obuolių skilteles iš abiejų pusių.
- Paskirstykite obuolius, vienas nuo kito palikdami tarpelius ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi.
- Apšlakstykite obuolius citrinos sultimis.
- Kepkite ant vidutinės ugnies 30 sekundžių iš abiejų pusių.
- Įdėkite obuolius į indą ir pabarstykite obuolių viršų cukrumi.
Skanaus!