Turite išbandyti šį skanų apversto obuolių vyniotinio iš „YouTube“ kanalo receptą.
Tai nepaprastai lengvas ir tikrai puikus desertas prie arbatos. Pasidalinkite šiuo receptu su savo šeima ir draugais.
Jums reikės:
Tešlai:
- paprastų miltų – 120 g
- cukraus – 120 g
- kiaušinių- 3 vnt.
- kepimo miltelių – 1 arbatinio šaukštelio
- vanilino – žiupsnelio
Įdarui:
- obuolių – 4 vnt.
- cukraus – 2 arbatinių šaukštelių
- cinamono
- citrinų sulčių – 1 valgomojo šaukšto
Pabarstymui:
- cukraus pudros
Gaminimo eiga:
Sutarkuokite obuolius ir sumaišykite su cukrumi, citrinos sultimis ir cinamonu.
Paruoškite tešlą:
Dubenyje kiaušinius su cukrumi išplakite iki standžių putų, įpilkite vanilės ir galiausiai rankomis įmaišykite išsijotus miltus su kepimo milteliais.
Tarkuotus obuolius paskleiskite ant popieriumi išklotos kepimo skardos (popierių truputį patepkite aliejumi).
Ant obuolių uždėkite tešlą ir išlyginkite.
Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180°C temperatūros, apie 25 minutes.
Tada išimkite ir nuimkite kepimo popierių.
Atsargiai susukite į ritinį, suvyniokite į kepimo popierių ir leiskite jam atvėsti.
Galiausiai pabarstykite cukraus pudra ir galite patiekti ant stalo.
Skanaus!
Vaizdo medžiaga: