Šis patiekalas skanesnis už mėsą. Gaminsite du kartus per savaitę!
Puikus ir traškus žiedinis kopūstas, kuris yra puikaus skonio, minkštas viduje ir traškus paviršiuje. Jums nereikia džiūvėsėlių, o pagal „YouTube“ kanalo pateiktas instrukcijas tikrai kiekvienas gali tai padaryti!
Jums reikės:
- 1 žiedinio kopūsto
- 1 stiklinės vandens
- 1 puodelio paprastų kvietinių miltų (110 g)
- 1 arbatinio šaukštelio maltų raudonųjų paprikų (4 g)
- 1 arbatinio šaukštelio čili pipirų (4 g)
- 1 arbatinio šaukštelio ciberžolės (4 g)
- 1 arbatinio šaukštelio čiobrelių (4 g)
- 1 šaukštelio juodųjų pipirų (4 g)
- 1 arbatinio šaukštelio druskos (4 g)
- 2 kiaušinių
- 2 šaukštų pieno (15 ml)
- Kepimo aliejaus
Gaminimo eiga:
Žiedinį kopūstą nuplaukite ir supjaustykite storais griežinėliais.
Dabar į keptuvę įpilkite 200 ml vandens ir leiskite jam užvirti.
7–8 minutes virkite žiedinių kopūstų riekeles.
Tada žiedinį kopūstą ištraukite.
Paruoškite paniravimo mišinį.
Sumaišykite visus ingredientus dubenyje.
Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su pienu.
Žiedinius kopūstus pirmiausia pavoliokite į miltus, tada į kiaušinius ir vėl į miltus.
Kepkite aliejuje iš abiejų pusių, kol pagels.
Patiekite su daržovėmis ir mėgstamu padažu.
Gero apetito!
Vaizdo medžiaga: