Šie sausainiai yra tikrai lengvai pagaminami. Tai galima padaryti greitai ir be didelių kulinarinių įgūdžių, o varškės ir kokoso derinys suteikia kepiniams ypatingą skonį.
Varškės sausainiai su cukrumi
Tokius vamzdelius galite paruošti žaibo greičiu. Tačiau paruošimo greitis neturi jokios įtakos jų skoniui ar išvaizdai.
Jums reikės:
- 250 g varškės
- 80 g sviesto
- 180 g miltų
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- 3 šaukštų cukraus
- žiupsnelio druskos
- 2 šaukštų kokoso drožlių
Gaminimas:
Į didelį dubenį sudėkite varškę, druską ir minkštą sviestą. Pastarąjį pirmiausia reikia supjaustyti kubeliais.
Dabar viską trinkite šakute, kol gausite vienalytę masę.
Po to į dubenį suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius, ir viską sumaišykite.
Tada minkykite tešlą rankomis, kol ji nustos lipti. Atkreipkite dėmesį, kad kuo sausesnė varškė, tuo mažiau miltų reikia.
Tešlą padalinkite į 2 dalis. Iš kiekvienos suformuokite ilgą dešrą, kurią reikės šiek tiek suploti. Tada kiekvieną dalį iškočiokite iki 2-3 mm storio.
Tada nupjaukite nelygius kraštus, kad gautumėte ilgus stačiakampius.
Visą tešlos paviršių tolygiai paskirstykite cukrumi ir kokoso drožlėmis.
Dabar tešlą susukite į ilgą vamzdelį. Turėtumėte gauti ilgą, ploną dešrą. Po to supjaustykite ją į 5 cm ilgio dalis.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Kol orkaitė kaista, sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Sausainius reikia kepti apie 20 minučių. Sausainiai gaunasi labai subtilūs ir kvapnūs! Jums patiks šis malonus varškės ir kokoso derinys.
Žemiau pateiktame vaizdo įraše galite pamatyti visą gaminimo procesą.
Šie sausainiai puikiai pakeičia įprastus pyragus. O jei jūsų vaikai nemėgsta varškės, tai užtikriname, kad šis desertas jiems tikrai patiks.
Skanaus!