Greitai paruošiami morkų sausainiai (be kiaušinių)

Redaktorė L.
1 min. skaitymo

Jums reikės:

  • 140 g morkų
  • 60 g cukraus
  • 70 g sviesto
  • 200 g miltų
  • 1 arb. š. kepimo miltelių
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio cinamono

Kaip gaminti?

Sumaišykite minkštą sviestą, cukrų, druską, cinamoną ir smulkiai tarkuotas morkas.

Išsijotus miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į morkų masę.

Rankomis išminkykite tešlą – ji turi būti tiršta ir minkšta.

Tešlą iškočiokite 5 mm storio sluoksniu, pabarstykite cukrumi.

Tešlą supjaustykite į 16 vienodų trikampių.

Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Kepkite  180°C temperatūroje  15 minučių.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *