Nuostabūs šašlykai arbatos marinate: nustebins skonis, aromatas ir spalva

1 min. skaitymo

Paslaptis slypi arbatoje!

Jums reikės:

  • 2 kg kiaulienos šašlyko
  • 50 g juodosios arbatos be priedų ir kvapiųjų medžiagų
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Prieskonių pagal skonį
  • 3-4 pumpurų gvazdikėlių

Gaminimas:

  1. Užvirinkite arbatą ir palikite atvėsti.
  2. Sumaišykite visus prieskonius tarpusavyje: žoleles, gvazdikėlius, druską ir pipirus.
  3. Supjaustykite mėsą ir sudėkite į dubenį, tuomet suberkite prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
  4. Tuomet ant mėsos užpilkite šaltą arbatą (ji turi visiškai apsemti mėsą) ir palikite marinuotis 8-12 valandų šaldytuve.
  5. Mėsą kepkite ant žarijų.

Skanaus!

Dalintis šiuo straipsniu
Komentarų: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *