Ketvirtadienis, 9 sausio, 2025

Naujausi

Gardžios burokėlių salotos. Nuo stalo dings greičiausiai

Gaivios burokėlių salotos – tai puikus pavyzdys, kaip tradiciniai produktai gali suspindėti naujomis spalvomis! Šios salotos sujungia mums nuo senų laikų pažįstamus ingredientus, tokius kaip burokėliai, bulvės, morkos ir silkė, tačiau pateikiamos originaliai – gaiviai ir lengvai. Tai ne tik skanus, bet ir išskirtinis patiekalas, kuris paįvairins jūsų stalą, suteiks spalvų bei vitaminų. Tai receptas, kuriame tradicija susitinka su modernumu, todėl jis tikrai pradžiugins tiek šeimos narius, tiek svečius!

Receptas

  • 250 g silkės arba rūkytos lašišos (galima naudoti ir rūkytą vištieną)
  • 250 g virtų burokėlių
  • 300 g virtų bulvių
  • 150 g virtų morkų
  • 4 kiaušinių
  • 80 g raudonojo svogūno
  • 150 g marinuotų agurkų
  • 200 g žalių obuolių
  • 90 g majonezo
  • druskos ir pipirų pagal skonį

salotos

Gaminimas:

Pasirinkite kokybiškus ingredientus. Obuoliai turi būti tvirti ir sultingi. Išvirkite bulves, morkas, burokėlius ir kiaušinius. Būkite atsargūs, kad jų nepervirtumėte.

Silkės filė supjaustykite mažais gabalėliais. Bulves, morkas, burokėlius, svogūnus ir agurkus supjaustykite mažais kubeliais.

Nulupkite ir nuvalykite obuolius, sutarkuokite juos ir nupilkite sultis. Sumaišykite visus ingredientus, įdėkite majonezo ir kruopščiai sumaišykite.

Salotos gali būti papuoštos šviežiomis žolelėmis, tokiomis kaip krapai, petražolės ar svogūnų laiškai.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---