Antradienis, 22 balandžio, 2025

Naujausi

Arbūzų ir serbentų uogienė: puikus derinys!

Ingredientai

  • raudonieji serbentai – 1 kg
  • arbūzo minkštimas – 1 kg
  • cukrus – 1 kg

Gaminimo eiga

  1. Nuplaukite serbentus ir pašalinkite kotelius, arbūzą supjaustykite gabalėliais. Serbentus gerai sutrinkite su cukrumi ir sudėkite arbūzo gabalėlius.
  2. Uždėkite ant viryklės, užvirkite ir virkite 35 minutes. Tada gautą masę šiek tiek atvėsinkite, pertrinkite per sietelį ir vėl užvirkite.
  3. Uogienę sudėkite į švarius stiklainius ir uždarykite dangtelius. Uogienę laikykite vėsioje vietoje.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

---