Pirmadienis, 21 balandžio, 2025

Naujausi

Rankovėje keptas viščiukas su aštriu padažu. Skanaus!

Patiks tiems, kas mėgsta aštresnį maistą, ir ne tik!

Sudėtis:

1 šaukštas maltų juodųjų pipirų

2 šaukštai sojos padažo

½ šaukštelio maltų raudonųjų pipirų

½ – 1 šaukštelis druskos

viščiukas, sveriantis apie 1,8 kg

Patikrink produktų akcijas - akcijuleidinys.lt! Peržiųrėti

Gaminimas:

Sumaišykite juoduosius pipirus, sojos padažą, raudonuosius pipirus ir druską.

Gautu mišiniu įtrinkite viščiuką ir palikite pusvalandžiui.

Tada įdėkite jį į kepimo rankovę ir tvirtai suriškite iš abiejų pusių. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C, 1,5 valandos.

Prieš išimdami iš rankovės, leiskite vištienai šiek tiek atvėsti.

Skanaus!

Šaltinis

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kada sėti agurkus į atvirą dirvą pavasarį 2025: Mėnulio kalendorius ir daržininkų patarimai

Agurkai – viena populiariausių daržovių Lietuvos daržuose, tačiau norint sulaukti gausaus derliaus, labai svarbu žinoti, kada sėti agurkus. Sodinimo sėkmė priklauso nuo oro sąlygų,...

Istorikė papasakojo, ką valgė Jėzus Kristus

Ar kada nors susimąstei, ką valgė Jėzus Kristus savo kasdienybėje? Nors daugelis žino apie simbolinius produktus, tokius kaip nerauginta duona ir vynas per Paskutinę...
---